USD 41.30 41.70
  • USD 41.30 41.70
  • EUR 41.35 41.65
  • PLN 10.80 10.93

Через несправність світлофорів біля автостанції у Новолинську майже щотижня трапляються ДТП

27 Травня 2021 10:51
23-го травня на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 трапилася ДТП із постраждалими. Причиною аварій став світлофор, який функціонував неналежним чином.

Про це під час засідання сесії Волинської обласної ради повідомив депутат від фракції «ЗА Майбутнє» Юрій Сиротюк.

«23 травня у місті Новолинському на перехресті вулиці Шахтарської та траси Р 15 трапилася ДТП, унаслідок якої зіткнулися дві автівки. Транспортні засоби зазнали значних ушкоджень. На жаль, є постраждалі. Причиною аварій є світлофори, які функціонують неналежним чином у місці з активним рухом. Також у цьому місці є проблеми з дорожньою розміткою, а поруч – Нововолинська автобусна станція», – зазначив обранець громади.

Він виступив із депутатським запитом, у якому звернувся до профільних органів, аби останні звернули увагу на місце, де щотижня трапляється ДТП.

Волинські депутати підтримали запит, віддавши за нього 57 голосів.

Нагадаємо, 23 травня близько 11:30 на перехресті вулиць Шахтарської та траси Р-15 сталася дорожньо-транспортна пригода. Як відомо, зіткнулися Volkswagen та Mercedes. Від удару автівки розвернуло і Volkswagen в’їхав у паркан. Внаслідок аварії постраждало троє людей, їх швидкою допомогою госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus