USD 41.15 41.57
  • USD 41.15 41.57
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.52

Через майже півтора року після загибелі Герой з Рожища Микола Поручник знайшов спокій у рідній землі

Сьогодні 20:20
20 жовтня тіло загиблого захисника України Миколи Олександровича Поручника з Рожища усією громадою проводжали в останню земну дорогу.

Про це повідомили в Рожищенській міській раді.

За офіційною інформацією, рядовий 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Микола Олександрович Поручник 1978 року народження загинув у районі населеного пункту Лиман Перший Куп'янського району Харківської області 21 травня 2023 року.

Мужній воїн з честю та гідністю виконав обов’язок громадянина, патріота щодо захисту своєї держави. До останнього залишився вірним побратимам, своєму народу та Батьківщині.
Зустрічали Героя навколішки, виказуючи шану та вдячність за подвиг заради мирного майбутнього рідної землі та кожного з нас.

Осінні квіти вкривали домовину воїна як останній дарунок земного життя. І погідне осіннє сонечко ніби хотіло пом’якшити безмежний смуток родини, хоч біль від цієї втрати – назавжди, бо не лікує його навіть час.
Скорботним кортежем тіло Героя спочатку доправили до рідного дому, де востаннє з ним прощалися найрідніші та усі, хто постійно спілкувався у мирному житті.

Згодом велелюдна процесія вирушила у центр міста, де біля пам'ятного знака Борцям за волю та незалежність України відбулася громадська панахида.
Віддати шану військовому прийшли його земляки, побратими, знайомі, сусіди, однокласники, представники місцевої влади та духовенства.

Відспівали загиблого захисника України Миколу Поручника у храмі Архистратига Михаїла. У спільній молитві священники та присутні просили прийняти душу невинно вбитого Героя у Царство Небесне.

Поховали загиблого Миколу Поручника з усіма почестями під залпи почесної варти та Державний Гімн України.

Редакція Волинських Новин висловлює щирі співчуття рідним Героя. Вічна пам’ять, честь та шана Захиснику!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus