USD 41.00 41.30
  • USD 41.00 41.30
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

Через корупцію і смертельну ДТП: суддів Князєва і Тандира звільнили з роботи

Сьогодні 14:50
Вища рада правосуддя звільнила суддю Касаційного адміністративного суду Всеволода Князєва та суддю Макарівського районного суду Київської області Олексія Тандира за вчинення істотного дисциплінарного проступку.

Про це інформує ВРП.

"6 серпня Вища рада правосуддя ухвалила рішення про звільнення судді Касаційного адміністративного суду у складі Верховного Суду Князєва Всеволода Сергійовича на підставі пункту 3 частини 6 статті 126 Конституції України", – йдеться в повідомленні.

За цією ж статтею звільнили суддю Олексія Тандира, який збив на смерть нацгвардійця на блокпосту у Києві.

Нагадаємо, 15 травня 2023 року голову Верховного суду затримали на хабарі у майже $3 млн. 16 травня Верховний суд висловив Князєву недовіру і звільнив його, згодом Князєв отримав підозру, а потім суд його заарештував із правом на заставу в 75 мільйонів гривень. Після цього суд сім разів зменшував заставу. 6 лютого Вища рада правосуддя (ВРП) тимчасово усунула від здійснення правосуддя ексглаву Верховного суду Всеволода Князєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus