USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.32 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Через конкуренцію з луцьким приватником КП «Володимирліфт» – під загрозою банкрутства

7 Червня 2022 19:32
Приватне луцьке підприємство «Вертикаль» забрало у КП «Володимирліфт» клієнтів, яке воно обслуговувало у Нововолинську.

Питання «Володимирліфт» вивчають уже 2 місяці, створена комісія. Про це на брифінгу повідомив міський голова Ігор Пальонка, пише БУГ.

«Ми вже другий місяць розбираємо його роботу, викликали представників, засідала робоча група. Незабаром буде пропозиція щодо функціонування цього підприємства. Але те, що ми найближчим часом його збережемо – це однозначно, воно буде функціонувати», – розповів Пальонка.

Один з варіантів – можливість передачі КП в управляючу компанію, яка буде системно надавати послуги з обслуговування ліфтів.

Раніше на сесії міської ради із аналогічним запитом звернувся депутат Олександр Дзядук. Він зазначив, що до нього звернулися працівники КП «Володимирліфт», яке займається обслуговуванням та капітальними ремонтами ліфтів. Це підприємство у Володимирі обслуговує 54 ліфти, зокрема у 9-поверхових будинках, в ТМО, на підприємстві «Гербор-холдинг» та в педагогічному коледжі.

Вони повідомили, що луцьке приватне підприємство таємно зустрічається з головами ОСББ та переманює їх на свою сторону.

«Підприємство, здійснюючи свою господарську діяльність, мало досить непогані фінансово-економічні результати. Та два роки тому, в результаті певних рейдерських дій ПП «Вертикаль» з Луцька, наше комунальне підприємство було витіснене з міста Нововолинськ, де мало на обслуговуванні ще 43 ліфти. Після цього КП «Володимирліфт» опинилось у досить скрутному фінансовому становищі.

Користуючись ситуацією, яка склалась у зв’язку зі смертю директора Матишейка Віктора Володимировича, коли підприємство залишилось практично без керівника, ПП «Вертикаль» намагається витіснити КП «Володимрліфт» з нашого міста. Різними методами, проводячи зустрічі з головами ОСББ, намагаються переконати їх розірвати договори на обслуговування КП «Володимирліфт» та укласти аналогічні з ПП «Вертикаль», – йдеться у запиті.

Депутат зазначив, що якщо не вжити заходів, то володимирське підприємство може бути доведене до банкрутства. Працівники просять розібратися із ситуацією та вжити всіх необхідних заходів для підтримки комунального підприємства. Більшість голів ОСББ у Володимирі хоче й надалі працювати із «Володимрліфтом».

Депутати запит підтримали та закликали якнайшвидше призначити керівника КП «Володимирліфт».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus