USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

Через хурделицю Молдова закрила два пункти пропуску на кордоні з Україною

26 Листопада 2023 22:47
Через погіршення погодніх умов молдовська сторона призупинила пропуск транспортних засобів на свою територію в пунктах «Паланка-Маяки-Удобне» та «Староказаче-Тудора».

Про це повідомила Держприкордонслужба України.

Прикордонники отримали інформацію від молдовських колег, що у зв’язку з погодними умовами в населеному пункті Каушани Республіка Молдова завантажена траса.

Через це суміжною стороною прийнято рішення про припинення пропуску транспортних засобів на свою територію в пунктах пропуску «Паланка-Маяки-Удобне» та «Староказаче-Тудора».

У пресслужбі ДПСУ «Українській правді» уточнили, що терміни відновлення пропускних дій будуть залежати від погодніх умов та стану дорожніх шляхів. Про поновлення роботи пунктів пропуску має поінформувати молдовська сторона.

Читати ще: Польські перевізники починають цілодобову блокаду пункту пропуску в Шегинях

Також повідомляється, що через хурделицю та перемети на дорогах в пунктах пропуску «Рені» та «Виноградівка» протягом двох годин не було жодного транспортного засобу.

В Україні 26 листопада вирує негода. Внаслідок ускладнення погодних умов знеструмлено 386 населених пунктів у 10 областях.

Також через погіршення погоди 26 листопада розпочав цілодобову роботу Штаб з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій на дорогах.

27 листопада столичним школам рекомендували працювати у змішаному форматі через прогнозований снігопад.

А в Одесі 27 листопада школи проведуть дистанційні заняття. Також дистанційно вчитимуться школярі Київщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus