USD 41.12 41.70
  • USD 41.12 41.70
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Чемпіон – не по зубах: «Старий Луцьк» програв «Прометею» у Кубку України. Фоторепортаж

6 Листопада 2021 21:54
У матчі 1/16 Кубка України баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» нічого не зумів протиставити найкращій команді України «Прометею» з смт Слобожанське. Лучани старалися продемонструвати хороший баскетбол, але клас суперника був значно вищий, підсумковий рахунок зустрічі – 53:96.

Перші очки у матчі забили гості – Харрісон влучив «трьоху». Перші кілька хвилин були рівними, але гравці «Прометея» просто закидали кільце лучан дальніми кидками. В підсумку перша чверть закінчилася з тринадцятиочковою перевагою слобожанців – 14:27.
Хоч трьохочкові у «Прометея» летіли не так добре, як у першій чверті, проте вони зуміли відірватися на 20 очок за половину другої десятихвилинки. Натомість у лучан гра зовсім не йшла як в атаці, так і в захисті, де вони часто програвали підбирання під своїм кільцем. На велику перерву команди пішли за солідної переваги гостей – 22:51.
Третя чверть розпочалася з дальнього влучання Харрісона, який багато закидав протягом усієї десятихвилинки. «Прометей» швидко наростив перевагу до 40 очок та грав у своє задоволення. У лучан в третій десятихвилинці відзначимо Унгуряна, який закинув ендван та влучив «трьоху». Наприкінці чверті гостям стало нецікаво розігрувати комбінації, тож вони почали кидати здалеку, однак ці кидки були невлучними. Перед фінальною десятихвилинкою на табло світилося 40:77.
Четверта чверть, яка вже нічого не вирішувала у цьому протистоянні, стала найконкурентнішою. Лучани не дозволили «Прометею» досягнути позначки в 100 очок за гру. Фінальний рахунок – 53:96.
Найрезультативнішим у «Старого Луцька» став Дмитро Швагринський, в активі якого 15 очок.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus