USD 41.10 41.55
  • USD 41.10 41.55
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

«Чекіст і Різдво»: у мережі висміяли Путіна, який приїхав на святкову службу в новому іміджі

7 Січня 2020 19:04
Президент Росії Володимир Путін приїхав на різдвяну службу в Петербург в Спасо-Преображенський собор у незвичному іміджі та був висміяний.

Глава РФ одягнув коричневі штани, картату сорочку і в’язаний кардиган з коміром. У мережі поширили кілька відео з Путіним в соборі, передає УНІАН.

Користувачі мережі одразу ж розкритикували ролик з Путіним в оточенні дітей у церкві: «Чекіст і Різдво», «Діти – це живий щит?», «Щось сумний президент», «Наставив навколо себе дітей», «З таким обличчям стоїть, як на своїх поминках».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 7 Січня 2020 19:50
Комедія , ,,дедушка секендхенд,, . Взагалі то такий він і є.
Марго Показати IP 8 Січня 2020 23:29
І як завжди по церквах :обсудити людину в чому одягнена і т. д...... Людина прийшла з якихось своїх духовних потребностях, в вас лиш би обсудити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus