USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Чехія змінила правила в'їзду. Що зміниться для українців

9 Листопада 2020 22:06
У Чехії набрали чинності нові правила в'їзду в країну. Вони поширюються як на громадян Чехії, які повертаються у країну, так і на всіх іноземців.

У Чехії країни поділені на зелену, червону і помаранчеву категорії. Нашу країну зарахували до червоної. Пасажири з таких країн (як іноземці, так і громадяни Чехії) повинні заповнити форму прибуття і пройти ПЛР-тест або карантин перед в'їздом в країну, інформує РБК.

Пасажирам з країн зеленої зони дозволено в'їзд без необхідності заповнювати форму прибуття і проходити ПЛР-тест або карантин.

Пасажири, які в'їжджають з країн помаранчевої зони, можуть зробити це без заповнення форми прибуття. Іноземці, які приїжджають до Чехії на роботу або навчання, повинні будуть подати негативний ПЛР-тест на коронавірус.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus