USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.15 41.50
  • PLN 10.40 10.55

Чехія та Норвегія передадуть Україні понад 20 мостів

31 Грудня 2022 19:40
У 2023 році Чехія та Норвегія передадуть Україні 22 мости для відновлення проїзду на деокупованих територіях.

Про це повідомив заступник голови Державного агентства автомобільних доріг Андрій Івко.

Від липня Чехія вже передала шість таких мостів, чотири з яких встановили у Київській, Черкаській та Харківській областях. Ще два мости встановлять у Херсонській області.

У наступному ж році чехи обіцяють передати ще 12 таких конструкцій, а норвежці – 10.

«Норвезьке управління державних доріг надали Укравтодору гуманітарну допомогу у вигляді 10 мостів. Це тимчасові мостові конструкції, які підходять для пересування важких транспортних засобів. Вони вже в дорозі. Очікуємо їх прибуття в Україні у січні», – зазначив Андрій Івко.

За його словами, конструкції дозволять не лише з’єднати населені пункти, а й забезпечать довезення гуманітарних вантажів, проїзд швидких, ремонтних бригад, евакуацію населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus