USD 41.30 41.75
  • USD 41.30 41.75
  • EUR 41.30 41.75
  • PLN 10.40 10.65

Чатботом єВорог скористалися 364 тисячі українців

14 Вересня 2022 09:31
Чатботом єВорог, який Міністерство цифрової трансформації запустило невдовзі після початку повномасштабного російського вторгнення, скористалися вже 364 тисячі українців.

Про це повідомляє пресслужба Мінцифри.

«З початку війни вже 364 тисячі українців скористалися чатботом єВорог. Кожна ваша заявка наближає окуповані міста та села до звільнення, а Україну – до перемоги», – йдеться в повідомленні.

У міністерстві закликали продовжувати надсилати повідомлення в чатбот, а також розповідати про нього своїм рідним і знайомим, особливо якщо вони перебувають на захопленій території. Перейти до чатбота можна з головного екрана застосунку «Дія».
Як повідомлялося, у березні Мінцифри запустило у Телеграмі чатбот єВорог. За його допомогою можна передати точну геолокацію розташування російських загарбників і їхньої техніки та інформацію про їх пересування. Усі дані в разі їх достовірності, передаються до ЗСУ.

Також є можливість повідомити про вибухонебезпечні предмети для ДСНС та колаборантів/російських вбивць, які чинили звірства в Бучі, Гостомелі та Ірпені до СБУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus