USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.40 41.60
  • PLN 10.80 10.95

Частину України накрила пилова буря. Відео

Сьогодні 12:32
Українські міста накриває піщана буря. Жителі Дніпра, Харкова та Полтави у місцевих пабліках пишуть про погану якість повітря та автомобілі, вкриті пилом.

Про це інформує Windy.

Основна маса пилу йде в Україну з Казахстану, Узбекистану та Росії. Сьогодні вночі та завтра вдень, 1 жовтня, ситуація погіршиться щонайменше у п’ять разів, прогнозує Windy.

«У Харкові зараз жахлива якість повітря, сонця не видно крізь смог, машини вкриті жовтим пилом, дихати важко», – пишуть жителі у соцмережах.

Читати ще: Зима близько: у двох областях України випав сніг

«Друзі, тримайте вікна зачиненими та одягайте респіратори на вулицях», – закликають у Полтаві.
Жителі Дніпра пишуть, що все місто в пилюці. У Сумській ОВА повідомляють, що серйозне погіршення якості повітря в східних та північно-східних регіонах України через «закидання» атмосферним вихором пилу і смогу із території Росії.
«Найбільша концентрація часточок у повітрі наразі фіксується на Сумщині, Полтавщині, Дніпропетровщині та Миколаївщині. Краще обмежити перебування на вулиці і зачинити вікна», – йдеться у повідомленні.
Читати ще: Трохи притрусило: у Карпатах випав перший сніг

За даними сервісу Windy, аналогічна і навіть гірша ситуація зараз майже по всій Євразії та на півночі Африки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus