USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Битва за півфінал: сьогодні «Старий Луцьк» втретє зіграє з «Львівською Політехнікою». Анонс

30 Квітня 2021 10:14
У вівторок баскетбольний клуб «Старий Луцьк – Університет» на виїзді взяв впевнений реванш у «Львівської Політехніки» (66:85), повернувши чвертьфінальну серію додому. Відтак сьогодні на луцьких вболівальників очікує третє протистояння між командами, яке вирішить долю путівки у чвертьфінал.

Вже традиційно для цьогорічної серії плей-офф «Старий Луцьк» поступився у першому матчі стадії. Вирішальною стала третя чверть, але навіть у фінальній десятихвилинці лучани могли поборотися за перемогу – не вийшло. У підсумку – на табло 64:68 на користь «Львівської Політехніки».

Після програшного матчу з журналістами вийшли поспілкуватися головний тренер луцької команди Володимир Журжій та капітан команди Едуард Федчук. Обидва були не в найкращому настрої, тренер заявив, що його підопічні не виконали завдання на гру, що й стало причиною поразки, натомість Едуард Федчук взяв відповідальність за всю команду, пообіцявши, що серія повернеться додому. У Львові лучани взяли дуже переконливий реванш, не залишивши тоді шансів господарям у матчі – 66:85.

Поки все йде за сценарієм протистояння з «Прометеєм-2», тож сьогодні луцькі вболівальники очікують лише на перемогу та прохід «Старого Луцька» в півфінал плей-офф. Початок гри о 19.30.
У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини гравець «Старого Луцька» Володимир Коцько розповів, що команда налаштовується на важку гру, адже потрібна лише перемога, і всі це розуміють.

«Думаю, що ми встигли відновитися, адже ми граємо, використовуючи ротацію. У Львова протягом усього матчу грають фактично шість людей. Наразі в команді немає травмованих, тому всі готові до матчу», - зазначив баскетболіст та додав. – Долю протистояння вирішить наш захист. Якщо ми будемо добре захищатися, як ми розпочали гру в Львові, то це буде запорукою нашого успіху».

Він наголосив, що його баскетболісти дуже сподівається на підтримку вболівальників, які підганяють команду вперед. Тож він запросив фанатів баскетболу в ОДЮСШ підтримати «Старий Луцьк».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus