USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Битва у Другій лізі: «Волинь-2» поступилася «Чернігову». Фото

15 Квітня 2021 10:13
Дубль луцької «Волині» мінімально поступився сусіду по турнірній таблиці - футбольному клубу «Чернігів» – з рахунком 0:1. Волиняни пропустили наприкінці першого тайму, але, незважаючи на те, що всю другу половину зустрічі вони були у більшості, відігратися так і не зуміли.

У матчі 17 туру команди з нижньої частини турнірної таблиці не радували вболівальників моментами, але на 36 хвилині у гостей класно пробив Дмитро МироненкоКоркодим не зреагував, дозволивши м’ячу влетіти у ворота – 0:1.

Проте наприкінці першого тайму Анатолій Мироненко сфолив на Богдану Кобзарю та отримав другу жовту картку, залишивши гостей у меншості.

Здавалося, що у другому таймі молоді хлопці з «Волині-2» таки дотиснуть чернігівців та заб’ють, однак гості непогано діяли в обороні, дозволивши лучанам створити мінімальну кількість моментів.

Спочатку голкіпер Олександр Рощинський врятував свою команду після зміщення з флангу Дениса Теслюка та його удару в ближній кут. У ще одному моменті голкіпер був безсилий, але йому на допомогу прийшла поперечина, яку потужним ударом на 73 хвилині перевірив на місці Володимир Шевчук.

Проте молоді «хрестоносці» так і не забили, зазнавши чергової поразки – 0:1. В наступному турі вони зіграють з «Карпатами» з Галича.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus