USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Била, принижувала, залякувала: судиму волинянку запроторили за ґрати за знущання з рідного брата

8 Січня 2024 20:05
Через систематичне вчинення домашнього насилля над братом волинянку засудили до реального тюремного терміну.

Про це повідомляє прокуратура Волині.

Прокурори Ковельської окружної прокуратури підтримали публічне обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 46-річною жителькою села Тур Ковельського району домашнього насильства (ст. 126-1 КК України).

Встановлено, що судима за крадіжки жінка, яку неодноразово притягували до адміністративної відповідальності і за вчинення домашнього насильства, перебуваючи на іспитовому строці, систематично залякувала, ображала, принижувала і била рідного брата, з яким проживає в одній хаті.

Суд визнав її винуватою у вчиненні цього правопорушення і, приєднавши до покарання за нього частину невідбутого покарання за крадіжки, призначив остаточне покарання у виді п'яти років та шести місяців позбавлення волі.

Читати ще: Підозрюють у грабежі: розшукують лучанку, яка хотіла поцупити свічку і навушники

Відтак волинянка відбуватиме реальне покарання у місцях несвободи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 19 Січня 2024 13:25
А шо брат недієздатниий? Чи таким чином позбувся претендента на житло? Подробиці вн, а не констатація. Можливо там інші злочини зі сторони брата, прокуратури та суду

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus