USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.40 10.60

Був воїном-професіоналом: на Ратнівщині попрощалися з Героєм Миколою Лук'янюком

19 Червня 2024 16:01
Сьогодні село Комарове Ковельського району потонуло у сльозах та скорботі – прощалися з молодим захисником Миколою Лук’янюком, який останній свій подих віддав рідній країні, захищаючи її вже 10 років.

Про це повідомили в Ратнівській селищній раді.

Попрощатися з Героєм прийшло чи не все село, приїхали побратими, незважаючи на бойові поранення, була й кохана... Ніхто не міг стримати сліз, адже Микола був чудовою людиною, надійним другом і товаришем, люблячим сином та братом. Для всіх він був світлим, щирим, усміхненим і завжди веселим.

«Він був воїном-професіоналом. З ним не страшно було йти на бойове завдання, бо знав, що повернешся живим. Він з тих, хто був надійним товаришем у бою, любив свою сім’ю, про яку постійно говорив і піклувався. Він той, хто був відданий своїй державі. Ми втратили справжнього Воїна…» – говорив кожен з присутніх побратимів.
Брати полеглого в глибокій скорботі прощалися востаннє з Миколою, несучи з військовими труну на руках.
«Не хотів розповідати, де він, що з ним. Ніколи не хизувався досягненнями, хоча нагород за десять років має 12, але про них я дізналася лише після його смерті, коли відкрила коробку… Беріг мене, бо і фото з служби теж не надсилав. Лише перед загибеллю надіслав одне, ніби прощався, бо не бачила його вже більш як рік… Він завжди усміхнений, і на останній світлині мені теж усміхався…» – з болем і тугою ледве мовила матір захисника.
Немає слів, щоб вимовити весь жаль і горе. Не існує слів, щоб втішити і розрадити згорьовану родину. Війна вбиває не тільки снарядами, вона вбиває горем, яке несе з собою.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині Захисника. Вічна пам’ять та незгасна слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus