USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Був щирим патріотом та оптимістом: на Волині в останню дорогу провели захисника Олега Парфенюка

30 Жовтня 2022 21:20
Рожищенська громада втратила захисника України Олега Парфенюка. В останню дорогу 40-річного військового провели у рідному місті.

Чин похорону відбувся 30 жовтня, інформує Район.Рожище.

Героя відспівали у римо-католицькому костелі Преображення Господнього. Попрощатися із загиблим українським захисником прийшли родині, друзі, знайомі та небайдужі жителі громади.

Олега Парфенюка пам’ятатимуть щирим патріотом, успішним підприємцем, оптимістом, завжди готовим прийти на допомогу, люблячим чоловіком та хорошим батьком.
Кулеметник відділення снайперів, солдат Олег Парфенюк загинув 21 жовтня під час виконання бойового завдання поблизу Бахмута на Донеччині. 30 жовтня його зустріли на рідній землі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus