USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.70
  • PLN 10.56 10.75

Бунт в'язнів на Рівненщині: засуджені влаштували пожежу в будівлі

25 Липня 2022 18:54
В ніч проти 25 липня в’язні Полицької виправної колонії на Рівненщині влаштували бунт. Вони забарикадувалися у житловій зоні, вибили вікна та влаштували пожежу в їдальні і карантинній зоні.

Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура.

Заворушення ініціювала частина засуджених, яких евакуювали на Рівненщину із Запорізької області.

«25 липня о другій годині ночі до поліції надійшло повідомлення про те, що у Полицькій виправній колонії засуджені влаштували бунт та нищать майно. Крім того, встановлено також, що в’язні забарикадувалися у житловій зоні закладу та не допускали персонал, вибили вікна та пошкодили меблі у житлових бараках, влаштували пожежу в карантинному приміщенні та їдальні», – йдеться у повідомленні.

Пожежу швидко ліквідували працівники ДСНС та установи виконання покарань. Ніхто з персоналу та засуджених не постраждав.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події та причетних до них осіб. Вирішується питання їхньої ізоляції від інших засуджених.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Порада Показати IP 25 Липня 2022 19:23
Треба було загнати і зачинити в тому карантині і їдальні, які та зечня підпалила.
Ще не зовсім свідоми Показати IP 25 Липня 2022 19:43
На схід собак гнати. Най мінні поля на Донеччині чистять. Жирують зеки за наші гроші
Кєша Показати IP 25 Липня 2022 20:11
Свабоду папугаям!!!
Свідомий Показати IP 25 Липня 2022 22:48
На передову їх, хай там термін відбувають, хоча б на суспільно-корисних роботах (розбір уламків, чи відбудовувати), а то на гроші платників податків їм занадто добре. Чесні громадяни, які через війну втратили роботу на біржі мають відробляти на суспільних роботах, а ті сидять ще й права качають.
Колючій Показати IP 28 Липня 2022 23:04
Самі працівники установи, молодший сержантський прапощицький-склад. Це раби. На зарплаті по 8000 Гр, з відношенням як до гівна. Зек має більше прав ніж працівник колонії, сама система юстиції прогнила в щент.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus