USD 41.30 41.60
  • USD 41.30 41.60
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.55 10.70

«Буковель» завчасно сплатить понад 110 млн податків, аби допомогти зупинити ворога

1 Березня 2022 22:46
В цей нелегкий час ТК «Буковель» не стоїть осторонь і разом зі всією країною допомагає уряду та ЗСУ зупинити ворога. Один із дієвих способів допомогти – дострокова сплата 113,5 млн грн податків.

Про це йдеться на офіційній сторінці ТК «Буковель» у Facebook.

«Виплата податку на прибуток завчасно дасть змогу нашому уряду мати ресурси для ефективнішого протистояння російській агресії. Звертаємося і до інших представників бізнесу долучитись до цієї ініціативи. Зараз наша спільна підтримка потрібна країні як ніколи! Разом ми непереможні! Слава Україні! Слава ЗСУ!» – йдеться в повідомленні.

«З перших днів агресії ворога ми допомагаємо нашим військовим, координуючи зусилля з надання фінансової, гуманітарної, матеріально-технічної допомоги з волонтерськими та урядовими організаціями. Багато чого вже зроблено, але наразі далеко не найкращий час звітувати про це у соцмережах. Тому не зупиняємося та продовжуємо допомагати ЗСУ та народу України», – додають на популярному карпатському курорті.

До слова, тут запроваджено безкоштовне харчування для тих, хто цього критично потребує.

«До уваги всіх людей, які залишили свої домівки та приїхали до ТК «Буковель», або ж перебувають неподалік нього, які з різних причин не можуть забезпечити собі та своїм рідним повноцінне харчування. З 1 березня ТК «Буковель» розгортає польову кухню і двічі на день буде надавати всім, хто цього потребує, безкоштовне харчування - гарячу їжу. Польова кухня розгортається в холі багаторівневого паркінгу №1», – повідомляє офіційний сайт.

Звернутися по допомогу можна за телефоном цілодобової гарячої лінії ТК «Буковель»: 0 800 500 818.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus