USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.30 41.50
  • PLN 10.55 10.72

Будинок, що обвалився в Нігерії, мав дозвіл на 15 поверхів, а не на 21

3 Листопада 2021 08:44
Влада Нігерії заарештувала власника багатоповерхового житлового будинку в Лагосі, який раптово обвалився, внаслідок чого загинули щонайменше 14 осіб, десятки людей залишаються досі під завалами.

Про це пише УНН з посиланням на Associated Press.

За словами офіційних осіб, дев’ятьох людей було вилучено живими з-під завалів, але родичі жертв незадоволені повільними темпами рятувальних робіт, які почалися за кілька годин після трагедії в понеділок.

Тим часом, офіційні особи повідомляють, що забудовники додали на шість поверхів більше, ніж було спочатку затверджено відповідно до дозволу на будівництво, що спричинило додаткове навантаження, яке, імовірно, могло сприяти обвалу.

«... Він (забудовник) отримав дозвіл на будівництво 15 поверхів, але збудував 21», – повідомив генеральний менеджер Управління державного будівельного нагляду Лагоса Гболахан Окі.

За кілька годин губернатор штату Лагос оголосив у вівторок, що Окі усунуто з посади на невизначений термін.

Недобудований житловий будинок на 21 поверх обвалився напередодні 1 листопада. У середині було близько сотні людей. В останні роки в Нігерії стає дедалі більше випадків обвалення будинків. Причиною називають будівельні стандарти, які в країні неодноразово піддавалися критиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus