USD 41.35 41.65
  • USD 41.35 41.65
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.30 10.60

Будинки у Харкові загорілися через влучання безпілотника у нафтобазу, загинули дві родини

10 Лютого 2024 13:01
Займання приватних будинків у Харкові, де загинули семеро людей, сталося через влучання БпЛА у нафтобазу, з якої стався витік палива.

Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Обстріляно нафтобазу, звідки й стався витік палива. Наразі один резервуар ще заповнений, тому небезпека зберігається», – написав Синєгубов.

За його словами, влада готова за необхідності розширити зону евакуації й відселення людей. Уже евакуйовано 50 осіб. Чотири людини врятовані, зокрема одна дитина.

Тим часом усі профільні служби продовжують працювати на місці ліквідації наслідків нічних ударів по Харкову, триває розбір завалів і деблокування тіл загиблих людей.

Посадовець також уточнив, що уночі місто атакували щонайменше 10 БПЛА, запущених з ворожої території. Вісім з них вдалося збити.

Читати ще: У Харкові «Шахеди» влучили в АЗС: згоріли 15 приватних будинків, загинули троє дітей

У Харкові шукають тіло загиблого від атаки ворожих безпілотників немовляти, який разом із батьками та двома братиками згоріли живцем.

«Росія свідомо вбила трьох дітей цієї ночі у Харкові. Всього на цей час 7 загиблих та 3 поранених. В одному будинку одразу п’ять трупів. Сім’я. Згоріли живцем. Наразі встановлюємо всіх постраждалих людей. Попередньо серед загиблих діти 4 та 7 років і немовля. Де тіло немовляти, поки не знаємо. Йдуть пошуки», – написав начальник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

За його словами, слідчі встановили, що після обстрілу стався витік палива, який змішався зі снігом і розтікся вулицею. Пожежа зайнялася в 15 будинках. Сім’я опинилася заручником вогню всередині свого ж будинку. Тіло чоловіка знайшли у коридорі будинку, мама з дітьми намагалася врятуватися у ванній.

Тіло малюка, якого вважають загиблим, розшукують і досі.

Болвінов зазначив, що правоохоронці зв’язалися з родичами загиблої сім’ї, щоб відібрати у них зразки ДНК для ідентифікації тіл загиблих.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus