USD 41.05 41.45
  • USD 41.05 41.45
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Буду приїжджати без попередження», – голова Волиньради про візити в комунальні установи

17 Грудня 2020 14:06
Увесь 2021 бюджетний рік на Волині, ймовірно, доведеться економити кошти й спрямовувати їх на потреби медичних установ. Причина очевидна – пандемія коронавірусу, завершення якої нині спрогнозувати неможливо.

На цьому під час ефіру на телеканалі «Аверс» 16 грудня наголосив голова Волинської обласної ради Григорій Недопад.

Наразі він активно знайомиться із роботою, бюджетами та потребами обласних комунальних установ. Наполягає: всюди повинен бути порядок.

«Приїжджаю і буду приїжджати без попередження, – зазначив голова облради, звертаючись до керівників комунальних закладів. – В будь-який момент людина має бути на роботі. Якщо не керівник, то заступник. І якщо керівник або заступник не є на робочому місці, то на це має бути дуже поважна причина. Розслаблятися не будемо».

Читати ще: «Досвід і новизна мають поєднуватися, аби в результаті ми мали нормальний продукт», – голова Волинської облради Григорій Недопад*

Крім того, Григорій Недопад розповів, що, цілком ймовірно, доведеться ухвалювати непопулярні рішення, які стосуватимуться оптимізації комунальних установ.

«Є багато пережитків минулих періодів», – зауважив він, додавши, що свого часу окремі підприємства створювали під певних людей, аби забезпечити їх керівними посадами.

«І так склалося, що ці установи чи заклади існують до цих пір, – зазначив очільник Волиньради. – Тому на розсуд і громадськості, і депутатів, які представляють всю Волинь, ми будемо розглядати і прискіпливо розбиратися по кожному підприємству. Ми чудово розуміємо, що має бути оптимізація, оскільки бюджет не гумовий, а коронавірус нікуди не зникає. І у 2021-му увесь бюджетний рік буде під гаслом – економимо кошти на медицину».

«Мені не хочеться зараз анонсувати, яке підприємство потрібне, а яке ні. Вони створені, вони працюють, за ними закріплені люди. Але після детального аналізу самої ідеї існування деяких комунальних підприємств ми зробимо відповідні висновки. І тільки тоді ці рішення будуть прийняті в сесійній залі», – підсумував Григорій Недопад.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Правда Показати IP 17 Грудня 2020 20:36
В Луцьку теж комунальні підприємства пороздували штати, керівники мають забагато заступників, ні щоб оптимізовуватись , а то ще набирають керівні посади.....
Ах ах Показати IP 18 Грудня 2020 08:32
Освіту трусоніть. Навіщо ті управлінея, які нічого не допомагають вчителям, батькам Там керівника, бухгалтера, секретаря та дідюловлюода вистачить.. Перевірено усіма педагогами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus