USD 41.60 41.90
  • USD 41.60 41.90
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Будівлю рятувальної станції на березі Світязю реконструюють за 8 млн

11 Жовтня 2022 14:21
Аварійно-рятувальний загін спеціального призначення Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Волинській області оголосив тендер на реконструкцію будівлі рятувальної станції в селі Світязь Ковельського району.

Торги тривають на сайті Prozorro. Пропозиції від учасників прийматимуть до 15 жовтня.

Очікувана вартість робіт становить 8,087 мільйона гривень.

Ідеться про реконструкцію будівлі рятувальної станції на провулку Монастирському, 6а, що на березі Світязю.

Відповідно до технічного завдання, планують здійснити наступне: улаштування стрічкових залізобетонних фундаментів, гідроізоляція стін, фундаментів, теплоізоляція, мурування зовнішніх стін, заміна перекриття, улаштування перегородок, перекриття покрівлі, улаштування вентшахт, заміна вікон, підлоги, внутрішнє опорядження, утеплення фасадів, ремонт балкона, прокладання трубопроводів, облаштування системи вентиляції, монтаж електрообладнання, облаштування пожежної сигналізації та оповіщення про пожежу, заземлення, блискавкозахист, монтаж каналізаційної насосної станції, благоустрій території тощо.

Реконструкцію будівлі рятувальної станції в селі Світязь мають закінчити до 20 грудня 2022 року.

Нагадаємо, в селищі Іваничі відремонтують протирадіаційне укриття. На роботи витратять до пів мільйона гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вася Показати IP 11 Жовтня 2022 15:24
Та цю роботу можна зробити за 800 000 грн ОТО ГРОШІ МИЮТЬ !!! навіть у війну !!!
Нептун Показати IP 11 Жовтня 2022 16:10
Не напускайте людям туману ! Бо судячи із озвучених видів робіт - то ніяка не реконструкція, а саме шо не є найсправжнісіньке нове будівництво ! Покажіть проект і відповідне рішення ! Назвіть показники існуючої будови і тої, що по проекту. Тема для будівельної інспекції і фінансових органів ! Громада бере на контроль !
Лучанка Показати IP 11 Жовтня 2022 16:30
Ну ви Вася великий знаток, напевно. Ви були на тій рятувальній станції? Ви бачили її? А коли ви відвідували будівельні магазини? Ви бачили ціни? А прийміть участь в тендері, можлимо вам вдасться заощадити кошти, покажіть нам, як ви це все зробите за 800 тис. грн.
Сніжок Показати IP 11 Жовтня 2022 16:50
Якесь геть абсурдне ріщення у війну реконструювати рятувальну станцію за 10 км від потенційної лінії фронту. Діти у школу не ходять за 50 км від кордону, а чиновникам аби гроші відмити. Надіюсь після війни роберуться з цим усіма розкраданнями грошей...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus