USD 41.12 41.60
  • USD 41.12 41.60
  • EUR 41.15 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Будівельник, який впав з висоти у Луцьку, у важкому стані в реанімації

30 Жовтня 2019 11:02
На вулиці Привокзальній у Луцьку з висоти впав будівельник. Як з’ясували правоохоронці, трапитися це могло не випадково. Тож справу тепер розслідують в управлінні Держпраці.

Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

Як зазначили в Держпраці, людина могла бути непроінспектована, будівельник міг не пройти стажування. Тому зараз все досліджують.

У березні на будівництві вже падав кран, його погано закріпили. Тоді обійшлося без постраждалих. Чи були порушені умови безпеки праці цього разу з’ясують упродовж 15 днів. За потреби розслідування продовжать.

Нині стан будівельника нестабільний. Він вже тиждень у реанімації. Тут постійно перебувають його рідні. Лікарі кажуть, що є елементи свідомості, тобто час від часу чоловік приходить до тями, але він не розмовляє.

Медики про прогнози не говорять: шансів 50/50. Адже травма важка. Можливо, черепно-мозгова травма, яка сталася під час падіння і ті ділянки забою мозку провокують некроз. При некрозі тканини мозку починають відмирати. Лікарі постійно стежать за станом пацієнта і борються за його життя.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
User Показати IP 31 Жовтня 2019 00:01
Де це трапилося? ДрімТаун?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus