USD 41.15 41.47
  • USD 41.15 41.47
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.55 10.70

Будеш мучитись до кінця: нардеп від «Слуги народу» просить виключити його із фракції, але Арахамія відмовляє

22 Грудня 2020 22:26
Депутат партії «Слуга народу» Євген Шевченко просить виключити його зі складу фракції, але йому відмовляють. Про це заявив глава фракції Давид Арахамія на підсумковій конференції партії, пише Бабель.

Так він відреагував на запитання про поїздку його колеги в Мінськ. Шевченко повідомив про візит до Білорусі 21 грудня у своєму Telegram-каналі. У цьому ж дописі він назвав демонстрантів, які з серпня протестують проти фальсифікацій виборів режимом Олександра Лукашенка, «змагарями»

«Він офіційно у відпустці. Треба подивитись, що він у ній накоїв, а потім якось реагувати на це. Але можу сказати, що пан Євген кожні три дні підходить до мене й просить виключити із фракції. А я кажу: ні, будеш мучитись до кінця», – заявив глава фракції та припустив, що Шевченко йде за «своєю стратегією».

Від початку протестів у Білорусі нардеп неодноразово виступав на підтримку самопроголошеного президента Олександра Лукашенка. Він заявляв, що люди виходять на акції, адже їм "нудно", і вітав Лукашенка з перемогою на виборах, коли в Білорусі тривали масові акції протесту.

У жовтні Шевченко назвав критиків Конституційного суду «адептами» Держдепартаменту США і мільярдера Джорджа Сороса.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ара, хам і я Показати IP 23 Грудня 2020 09:39
Ось скоро легалізуємо три-траву і всім стане відразу легше. А декому триндець..
Кого? до Ара, хам і я Показати IP 23 Грудня 2020 22:13
Кого ми вибрали, Люди???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus