USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.75 42.00
  • PLN 10.50 10.70

«Будемо збирати підписи»: лучани – проти сусідства з депутатським кіоском із шаурмою

28 Вересня 2023 12:45
Мешканці багатоповерхівки, що в мікрорайоні ЛПЗ, – проти сусідства з кіоском, де, за попередньою інформацією, будуть торгувати шаурмою. Люди кажуть: це їхня прибудинкова територія і про намір облаштувати кіоск їх ніхто не попереджав. Натомість підприємиця запевняє: має всі дозволи на встановлення.

Мешканці гуртожитку, що на бульварі Дружби народів, 2а, побачили маніпулятор, який привіз попід їхні вікна контейнер. Як виявилося, поблизу будинку встановлюють кіоск. Там нібито мають торгувати шаурмою. Мешканці проти такого сусідства. На місце викликали поліцію. Приїхала й підприємиця, депутатка Луцької міської ради з фракції «Слуга народу» Юлія Сачковська. За її словами, кіоск встановлюють законно, йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Як стало відомо, погодження на встановлення кіоску підприємиці виконком міської ради надав ще в серпні цього року.

Мешканці ж виступають категорично проти, аби біля їхнього будинку розмістили МАФ.

«Нехай отам поставлять цю шаурму або в сквері «Дубки». Там є алкоголь, можна буде зразу закусити… Там же мають бути якісь комунікації. Куди їх мають підключити?» – говорять люди.
Голова ОСББ наголошує: це прибудинкова територія. Мешканці будинку навіть подавали документи на її приватизацію. Але через пандемію коронавірусу та повномасштабне вторгнення цей процес поставили на паузу.

За словами голови ОСББ, землю таки приватизують, а від своєї позиції люди не відступлять.

«На нашій земельній ділянці не повинно бути шаурми, не повинно бути таких тимчасових споруд. Мешканці – категорично проти. Якщо будуть проводитися якісь дії наших депутатів, щоб поставити цю шаурму, то будемо збирати підписи й не будемо давати дозволу», – каже голова ОСББ Любов Зінчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Поділити пиріг Показати IP 28 Вересня 2023 13:16
Юля...аа Сиротинська ти де?
Ксеня Показати IP 28 Вересня 2023 13:24
Чому не зібрати підписи про відкликання мандату чому не звернутися в дбр а також в центральні засоби масової інформації бо в Луцьку ви не добєтесь нічого тут бабло все рішає відчув на собі
Лучани Показати IP 28 Вересня 2023 14:10
Для депутата - то вершина мрій: впарити торговий кіоск там, де не можна, заробити бабло, а потім тішитись собою від задоволення в обхід закону щось рішати ! Скільки таких депутатів і скількох каденцій так жили ! Від дружбанів тоді респект і уважуха та й, головне, у власну кишеню докладено ! Спитай його, які реалізовані його пропозиції до програми соціально-економічного розвитку міста, скільки залучено інвестицій з його участю, як реагував на запити виборців - а ніяк і нічого. А ось тепер вся мрія його життя після встановлення кіоску реалізована ! На інше вже ні розуму, ні таланту, ні вміння не вистачило ! Правда воно йому вже і не потрібно !
Луцьк до Лучани Показати IP 29 Вересня 2023 14:40
Дуже вдало підмічено. Але в депутатів - це наслідки способу мислення, який притаманний багатьом нашим співгромадянам
Народна прокуратура до Лучани Показати IP 29 Вересня 2023 14:42
Що ж, даремно вона йшла в місцеві депутати? У цих людей - депутатів сільських і міських рад - мотивація одна: дерибан землі територіальної громади або ж бюджету цієї ж громади
Лучанин Показати IP 28 Вересня 2023 14:45
Може хто знає: а де в цих кіосках туалет? А умивальник там є? Інколи спостерігаю як працівники цих закладів навідуються в умовні "кущі" справляти свої природні потреби. Де вони руки миють невідомо. Добре хоч рукавиці одягають, коли ту шаурму роблять.
Виборець Показати IP 28 Вересня 2023 15:57
От повернеться з війська Женік, як гляне на то, шо без нього наробили і зробить всім оторванниє годи ! Одна надія на нього !
Алекс до Виборець Показати IP 1 Жовтня 2023 22:28
Ага, прямо хозяїн мідної гори. Женік про себе теж не забуває.
Фінагент Показати IP 28 Вересня 2023 16:52
Готовий разом з громадянами на протест! Досить засир ...ти місто генделиками, не обласний центр, а у циганський табір перетворювати! Ганьба тим, хто дав на це дозвіл. Назвати посади, прізвища і під суд!
До Лучанин Показати IP 28 Вересня 2023 18:03
А нашо там туалет ? Просто на початку зміни видають продавцям прищепки і всьо ! А миється той, хто лінується чухатися !
Оля Показати IP 28 Вересня 2023 19:35
Не дайте встановити цю гидоту.Вже знімали ці кіоски і зновк ці злодюги-депутати встановлюють.Коли ,нарештв,їх будуть брати за накрадене.Ніколи,а хлопці наші дорогі гинуть......За кого,зп що?
ABC Показати IP 29 Вересня 2023 00:44
Ну раз депутатка від "Слуги Народу" - значить кіоск легальний. По іншому бути не може. Вона ж законно обрана в результаті народного волевиявлення. Правда, 73%?
Чемний до ABC Показати IP 1 Жовтня 2023 22:31
Коли замість мізків, шоколадка рошен

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus