USD 41.00 41.35
  • USD 41.00 41.35
  • EUR 41.20 41.60
  • PLN 10.25 10.50

«Будемо сваритися, чи що робити?» У Луцьку на Відродження водій Mercedes вдарив «Шевролет» та втік

27 Листопада 2023 07:14
В обласному центрі Волині судили водія позашляховика, який на проспекті Відродження вдарив інший автомобіль та втік. Луцький міськрайонний суд оштрафував правопорушника на 3 тисячі 400 гривень.

З постанови відомо, що ДТП трапилася зранку 30 серпня. Водій Mercedes-Benz ML 350 Павло Л. під час перестроювання з лівої смуги руху в праву не дав дорогу Chevrolet Aveo, що їхав саме правою смугою. В результаті таких дій Павла Л. автівки зіткнулися. Незважаючи на пошкоджені авто, водій Mercedes вирішив покинути місце ДТП.

Читати ще: Лучанину протаранили припарковане у дворі авто та втекли: як у такому випадку отримати компенсацію

Дії правопорушника кваліфікували за статтями 122-4 та 124 КУпАП. Він під час розгляду справи визнав свою вину. Павло Л. пояснив суду, що після зіткнення його автомобіля з Chevrolet Aveo водій останнього будь-яких претензій до нього не мав, тому вони роз'їхалися. А через деякий час йому стало відомо, що водій Chevrolet Aveo звернувся до поліції щодо пошкодження його машини.

Сам же потерпілий керманич говорив протилежне, повідомивши суд, що його автомобіль був пошкоджений внаслідок зіткнення Mercedes-Benz ML 350. Після зіткнення обидва автомобіля зупинилися, водій Mercedes-Benz опустив скло та запитав у нього: «Будемо сваритися, чи що робити?». Він відповів, що будемо розбиратися. Але почувши таку відповідь, водій Mercedes-Benz ML 350 закрив вікно та поїхав.

Врахувавши усі обставини справи, суд оштрафував Павла Л. на 3 тисячі 400 гривень.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Радувець Ларіса Показати IP 27 Листопада 2023 09:07
Дуже сильне рішення судила!
Суддя Пацюк до Радувець Ларіса Показати IP 27 Листопада 2023 10:47
Та то одна назва
Сильно Показати IP 27 Листопада 2023 18:32
То дешевше втікти і штраф заплатити, а ніж ремонтувати чи страхову викликати? А права водія забрати за те що втік з місця дтп?
Сергій Показати IP 27 Листопада 2023 20:37
3000 смішно...
І Показати IP 29 Листопада 2023 06:40
Я є свідком даної ДТП. Водій Мерседеса з місця пригоди не тікав. Обидва авто зупинилися, водії через відкриті вікна справді обмінялися фразами. Водій Мерседеса сказав: Що? Будемо сваритися? Водій Шевроле : дивитись треба. Водію Шевроле - треба пам’ятати, що земля кругла і посіяне ним зло повернеться. Це ж стосується і упередженої судді. Бог простить?
І Показати IP 29 Листопада 2023 07:13
Коментарі - окрема сумна історія. Це все відбувалося поруч з зупинкою. Мерседес змушений був змінювати смугу руху через третій автомобіля, який на поворот. Шевроле мчав на високій швидкості намагаючись проскочити світлофор. Удару як такого чути не було. Автомобілі можливо черкнулись корпусами. Водій Шевроле навіть не вийшов з авто. Ніякої автотрощі , навіть з розбитими пластиковими бамперами, чи фарами, не було. Схоже водій Шевроле намагається підзаробити.
Патріот Показати IP 29 Листопада 2023 18:38
Інфосміття

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus