USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

«Будемо спілкуватися щодо готовності деяких гравців грати у «Старому Луцьку», – Чайковський після поразки від «Київ-Баскета»

20 Грудня 2023 22:08
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» поступився в усіх трьох матчах баблу у столиці, востаннє – «Київ-Баскету». Головний тренер лучан Дмитро Чайковський на післяматчевій пресконференції заявив, що з деякими гравцями буде розмова з приводу того, чи готові вони грати в команді та узагалі на рівні Суперліги.

Першим прокоментував гру американський легіонер «Старого Луцька» Стейсі Томас.

«Рівень суперництва був високий. «Київ-Баскет» – чудова команда. З ними було цікаво грати, і вони заслужено перемогли. У нас же плани ставати кращими, незважаючи не заміну тренера. Ми щодня тренуємося, вивчаємо щось нове», – сказав Стейсі Томас.

Читати ще: «Старий Луцьк» завершив бабл у столиці поразкою від «Київ-Баскету»

Дмитро Чайковський дав не такий позитивний коментар після поразки, акцентувавши на налаштуванні його гравців на матч.

«Всі все бачили. Після таких ігор або команда піднімається, або в ній відбуваються зміни. На цей момент, звичайно, по гарячих слідах не буде ніяких висновків. Але ми приїдемо додому і будемо спілкуватися щодо готовності деяких гравців грати у нас в команді або грати на цьому рівні. Що стосується цифр, то є один показник – ефективність, яка становить 103 на 64. Щоб не говорити про якісь конкретні критерії, ефективність показала різницю між нашими двома командами. Хоча я вважаю, що різниця не є аж такою. Загалом таке налаштування на цьому рівні неприпустиме. Є десь і тренерські промашки, будемо з цим розбиратися, і в наступному баблі будемо сильнішими», – зазначив Дмитро Чайковський.

Він сказав, що є причина в невдалих іграх його команди, але не став її називати.

«Виходячи на майданчик і так грати перед телеглядачами неприпустимо, це показують по телевізору. Є причина, чому ми не були сконцентровані і оптимально готові. Але я вважаю, що це не є причиною, щоб показувати саме такий баскетбол. Можливо, це десь вплинуло на тренерські рішення по ходу матчу і загалом під час баблу. Але я ніколи не любив робити поспішних рішень. Думаю, що приїхавши додому, ми будемо вносити корективи у нашу гру», – резюмував Дмитро Чайковський.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus