USD 41.05 41.35
  • USD 41.05 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.40 10.53

Буданов розповів, кого повертатимуть з російського полону в першу чергу

Сьогодні 10:09
Під час перемовин про обмін полоненими особливу увагу надаватимуть поверненню важкохворих і важкопоранених, а також жінок.

Про це повідомив начальник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов, пише Бабель.

Також перевагу матимуть ті, хто найдовше перебуває у полоні. Ідеться, зокрема, про тих, хто перебуває в неволі з 2014 року. А ще – про захисників Маріуполя і кримських татар.

При Координаційному штабі створять Громадську раду. На ній обговорюватимуть шляхи пошуку та повернення оборонців, цивільних, а також покращуватимуть роботу громадських приймалень Координаційного штабу. До неї запрошують усі обʼєднання, що представляють інтереси українських полонених.

Читати ще: FT: Україна і Росія почали перемовини про обмін полоненими, захопленими в Курській області

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Дмитро Лубінець додав, що в кожній області України на базі секретаріату омбудсмана створять умови, де працюватимуть представники Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими та спілкуватимуться з їхніми родинами.

Наразі з російського полону вдалося повернути 3 405 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus