USD 40.95 41.35
  • USD 40.95 41.35
  • EUR 41.20 41.50
  • PLN 10.50 10.67

Британія розширила санкції проти РФ: у списку Медведчук і головний акціонер «Лукойла»

13 Квітня 2022 15:46
Британія внесла до санкційного списку ще 206 російських фізичних і юридичних осіб, в тому числі санкції введено щодо затриманого напередодні кума Путіна Віктора Медведчука.

Про це повідомляє Європейська правда.

Санкції зосереджені на тих структурах, які підтримували окуповані райони Донецької і Луганської областей.

«Після жахливих ракетних обстрілів мирних жителів на сході України ми сьогодні накладаємо санкції на тих, хто підтримує незаконні відокремлені регіони та є причетними до звірств проти українського народу», – заявила глава МЗС Британії Ліз Трасс.

Читати ще: Затримання Медведчука: у Росії перейшли до погроз українській владі

«Ми продовжимо націлюватись на всіх тих, хто допомагає і підтримує війну Путіна. З завтрашнього дня ми забороняємо імпорт російського чавуну та сталі, а також експорт квантових технологій та передових матеріалів, яких так потребує Путін. Ми не будемо спочивати, наша місія – зупинити військову машину Путіна на ходу», – наголосила вона.

Серед тих, чиї активи підлягають замороженню, є Віктор Медведчук, затриманий напередодні в Україні, а також російський нафтовий магнат і головний акціонер «Лукойла» Вагіт Алекперов, чиї статки торік оцінювали в $25 млрд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus