USD 41.10 41.40
  • USD 41.10 41.40
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.50 10.70

Британія передасть ЗСУ 12 тисяч зимових спальників та намети з обігрівом

9 Листопада 2022 22:46
Велика Британія надішле в Україну набори для сну в холодних умовах та намети з обігрівом.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це у Лондоні оголосив міністр оборони Великої Британії Бен Воллес.

«Зважаючи на швидке наближення зими, це обладнання дозволить Збройним силам України ефективно діяти протягом наступних кількох місяців. Разом із навчальною програмою та наданням летальної допомоги, це демонструє нашу відданість забезпеченню того, що звичайний український солдат – добре навчений та якісно обладнаний, має найвищі шанси боротися й визначати власне майбутнє», – сказав Воллес.

Читати ще: Танки та системи ППО: США оголосили новий пакет допомоги Україні на $400 млн

У офісі прем’єрміністра Британії уточнили, що до нового пакета британської допомоги увійде 12 тисяч зимових наборів для спання та 150 наметів з обігрівом. Окрім цього, до середини грудня Україна отримає від Об’єднаного королівства 25 тисяч комплектів зимового одягу.

Це обладнання буде надано на додачу до 7 тисяч комплектів одягу, що отримають українські військові, які навчаються у Великій Британії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
скептик Показати IP 9 Листопада 2022 23:56
рашистські пропагандони, відчуваючи неминучу нищівну поразку, промивають мізки деяким західним політикам щодо необхідності переговорів. ПОВНА КАПІТУЛЯЦІЯ парашидла - передумова для майбутніх переговорів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus