USD 41.20 41.65
  • USD 41.20 41.65
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.26 10.50

Брат і сестра з Луцька стали призерами чемпіонату України

25 Серпня 2021 22:44
Учора у Чернігові спринтерськими гонками стартував чемпіонат України з літнього біатлону серед юнаків та дівчат пам’яті ЗТУ Б.М. Зоріна. Лучани здобули срібну та бронзову медалі.

Про це повідомляють на сторінці департаменту молоді та спорту Луцької міської ради у Фейсбуці.

«У групі середніх дівчат наша Аліна Хміль фінішувала третьою, поступившись лише біатлоністам львівської школи Олені Городній та Вероніці Шевчик.

Підтримав медальну естафету і брат Аліни Михайло Хміль, який біг спринт у групі старших юнаків. Михайло приніс в скарбничку команди срібну медаль. Перемогу у цій категорії святкував харків’янин Євгеній Завада.

Та слід зазначити, що незважаючи на чотири штрафних кола проти відмінної стрільби переможця, Михайло програв на фініші лише трішки більше семи секунд. Наш спортсмен сьогодні вкотре увімкнув свою фірмову крейсерську швидкість.

У групі середніх юнаків Максим Денисенко закривав стартовий протокол учасників цієї категорії. На першому вогневому рубежі спортсмен не закрив одну мішень. Двічі зайшов на штрафні кола на стійці. Та в підсумку Макс посів досить високе восьме місце. Перемогу святкував сумчанин Денис Редька.

У молодших групах і дівчата, і юнаки стартували без зброї.

Найкращий фінішний результат серед волинянок у цій категорії показала Анастасія Марусик. Настя невдало пройшла перший вогневий рубіж, не закривши жодної мішені, але на стійці біатлоністка реабілітувалась і лише один постріл пішов в молоко. У підсумку 21 фінішне місце.

Відзначимо хорошу роботу на вогневих рубіжах нашої спортсменки Боратинської ТГ Дарини Казакової. Її стрільбу відмітили навіть тренери інших команд. Дарина зробила по одній хибі на кожній стрільбі, на відміну від більшості суперниць, які багато хибили.

У Дарини 25-й результат. Ще одна біатлоністка Боратинської ОТГ Анна Рудковська двадцять сьома. Аня зробила чотири хиби лежачи і три на стійці. Але в Ані досить непоганий лижний хід.

Спортсмени Боратинської ОТГ Кирил Кульчицький (Луцьк) та Назар Савонік (Боратинська ОТГ) закривали біатлонну програму. У групі молодших юнаків Кирил та Назар посіли шосте та восьме місця відповідно», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus