USD 41.50 41.80
  • USD 41.50 41.80
  • EUR 41.50 41.90
  • PLN 10.50 10.70

БПЛА і засоби протидронової боротьби: волинським військовим відвезли допомогу на передову

5 Лютого 2024 15:18
Волинським захисникам, які зараз перебувають на Лимано-Куп’янському та Авдіївському напрямках, передали чергову допомогу. Відповідно до конкретних запитів військових на передній край оборони доставлено квадрокоптери DJI Mavic 3 Pro.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Допомогу у взаємодії з Волиньрадою забезпечили обласні комунальні заклади Волинський медінститут та Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також FPV-дрони, надані керівником Волинської обласної дирекції АБ «Укргазбанк» Едуардом Зубчиком.

Допомогу отримали 40-а окрема артилерійська бригада імені Великого князя Вітовта, 51-й окремий батальйон волинської «сотки», 110-а окрема механізована бригада імені генерал-хорунжого Марка Безручка, 12-та окрема бригада армійської авіації імені генерал-хорунжого Віктора Павленка.

Черговий вантаж доправив депутат обласної ради Ігор Лех, власним коштом якого було придбано засоби боротьби із ворожими безпілотниками.

Нагадаємо, нещодавно Луцька міська рада передала нацгвардійцям 5 квадрокоптерів MAVIC. Крім того, раніше було передано для в/ч 1141 Національної гвардії України два пікапи, тренувальну стрілецьку зброю й шість наборів для розмінування. А для потреб Луцького зонального відділу Військової служби правопорядку закупили три ноутбуки.

Цього року на потреби ЗСУ з бюджету Луцької громади спрямують не менш як 500 мільйонів гривень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus