USD 40.65 40.95
  • USD 40.65 40.95
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.30

Бойові офіцери Бригади Богуна проведуть безплатний вишкіл для всіх охочих у ТНЦ «Тернове Поле»

3 Липня 2024 07:14
У контексті війни в Україні важливість готовності громадян до різних викликів є як ніколи актуальною. З 5 до 7 липня 2024 року на території ТНЦ «Тернове Поле» відбудеться безоплатний триденний вишкіл, що його організовують бойові офіцери 1-ї Окремої Бригади Спецпризначення ім. Івана Богуна. Це унікальна можливість для цивільних лучан отримати необхідні знання та навички, які можуть стати вирішальними у складні часи.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Організатори вишколу обіцяють, що кожен день буде насичений інтенсивними практичними заняттями з різних військових дисциплін.
Військові наголошують: такі вишколи особливо важливі для цивільних громадян. Адже отримані під час навчання навички можуть бути корисними не лише у випадку активних бойових дій, але й у повсякденному житті, підвищуючи загальну готовність суспільства до опору ворогу і впевненість у власних силах.
Читати ще: На Волині організовано масштабне тренування військового контингенту за участю інструкторів тренувального центру «Тернове Поле»

До участі запрошують всіх охочих від 18 років, які прагнуть підвищити свою обізнаність у військовій сфері та бути готовими до будь-яких викликів.
Реєстрацію на вишкіл вже відкрито – для цього потрібно написати у приватні повідомлення на сторінці «Тернового поля», або ж зателефонувавши на номер 050 907 13 84.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus