USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Боєць волинської бригади потрапив у полон до бойовиків

22 Грудня 2020 09:48
Український військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил потрапив до полону російсько-окупаційних сил. Відсутність військового помітили 17 грудня під час перевірки наявності особового складу.

Про це повідомляє командування Операції Об’єднаних сил на сторінці у Facebook, пише Главком.

Після виявлення відсутності військового проводилися пошукові заходи, але результату вони не дали. З’ясувалося, що він потрапив у полон бойовиків, але за яких обставин – поки невідомо.

Зазначимо, що ЗМІ окупантів назвали ім’я полоненого українського військового. Отже, наразі відомо, що до полону бойовиків потрапив боєць 14 окремої механізованої бригади ЗСУ Пупко Олександр Іванович.

Як пише Український мілітарний портал, боєць потрапив до полону у Луганській області, де зараз тримає оборону військова частина. Точні обставини події не відомі. Як знову стверджують російські окупанти, український військовий нібито був у стані наркотичного сп’яніння.

Нагадаємо, минулого тижня бойовики передали українській стороні тіло військовослужбовця. Окупанти стверджували, що військовий перейшов на їх бік, а помер від алкогольної або наркотичної інтоксикації. Українська сторона при повідомленні про загибель військового на Донбасі, тіло якого 17 грудня передали бойовики, оприлюднила російську версію. Після того як розгорівся скандал, радник з інформаційної політики української делегації в ТКГ Олексій Арестович заявив, що «це стало результатом технічної помилки».

Військовослужбовець 14 ОМБр ЗСУ, про якого раніше ТКГ повідомляла, ніби він п’яним перейшов на сторону противника і там помер, насправді був задушений.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
тарас Показати IP 22 Грудня 2020 10:59
Слати смс? Викупим???
Активіст Показати IP 22 Грудня 2020 11:03
На зміну алкоголю приходить наркота. От і результат. Мені шкода цих хлопців.
Мабуть Показати IP 22 Грудня 2020 12:50
Чому таких випадків у інших військових частинах нема?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus