USD 41.55 41.97
  • USD 41.55 41.97
  • EUR 41.80 42.10
  • PLN 10.50 10.70

Борис Джонсон вдруге з початку вторгнення РФ приїхав у Київ: про що говорив із Зеленським

17 Червня 2022 18:34
Президент України Володимир Зеленський, команда Офісу глави Української держави та Кабінету Міністрів України обговорили з очільником уряду Великої Британії Борисом Джонсоном необхідність постачання Україні важкої зброї та систем протиповітряної оборони, а також підтримку держави.

Про це повідомив керівник ОПУ Андрій Єрмак.

Він зазначив, що 17 червня Президент України Володимир Зеленський, команда ОПУ та українського уряду зустрілися з прем‘єр-міністром Великої Британії Борисом Джонсоном у Києві.
«Ми обговорили з Борисом необхідність постачання важкої зброї та систем ППО, економічну підтримку України, посилення санкційного тиску на Росію, зокрема, пропозиції міжнародної групи Макфола-Єрмака, а також гарантії безпеки для України та необхідність компенсації Росією завданих збитків нашій державі. І, звісно, нашу перемогу у війні за Незалежність», – поінформував керівник ОП.
Єрмак висловив вдячність Великій Британії за потужну підтримку: «Україна переможе з такими сильними союзниками».

Прем’єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон 17 червня вдруге від початку повномасштабного російського вторгнення прибув до Києва.

Раніше прем‘єр Британії відвідував українську столицю 9 квітня.

Британський уряд на чолі із Джонсоном та всі британці одними з перших виявили свою принципову і непохитну підтримку Україні, ставши дороговказом для багатьох інших країн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Янеробот Показати IP 17 Червня 2022 21:32
God save the Queen

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus