USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

Боротьба за клас – на фінішній прямій: четвертий тур весняного чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Фото

15 Травня 2023 17:52
В обласному центрі Волині відбувся четвертий тур попереднього етапу весняного Чемпіонату з мініфутболу Асоціації дворового футболу. З кожним туром боротьба за вищу лігу лише загострюється і вже в наступному турі можуть стати відомі перші учасники вищого дивізіону.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує огляд четвертого туру попереднього етапу.

Нагадаємо, в квітні стартував груповий етап весняного Чемпіонату з мініфутболу Асоціації дворового футболу Волині. Дванадцять команд організатори поділили на дві групи. Колективи, які посядуть три перші місця у своїх групах, продовжать змагання у вищій лізі. Натомість слабші команди будуть боротися у нижчій за класом лізі.

ГРУПА А

«Неріс Авангард» - «Сокіл»

Матч лідерів групи А, результат якого міг змінити розклади у турнірній таблиці. «Сокіл» з сімома очками очолював таблицю, «Неріс» був третім, однак різниця становила лише одне очко. Команди видали не надто результативну гру, адже результат тяжів. На 19 хвилині рахунок відкрив футболіст «Неріса» Максим Крам. На початку другого тайму «соколи» зусиллями Сергія Березюка зрівняли рахунок. Однак на 27 хвилині той же Крам знову вивів «Неріс» вперед та встановив остаточний рахунок зустрічі – 2:1. Таким чином «Неріс» піднявся на другу сходинку, «Авангард» опустився на третю.

«Агромат» (Луцьк) - ФК «Четвертня»

Ніяк не може віднайти свою гру один із потенційних фаворитів сезону до його початку - «Агромат». В порівнянні з минулим роком у команди відчутно змінився склад. Після перемоги у першому турі над «Дубнівською» потому «агроматівці» двічі поспіль програли. А ось міцна «Четвертня» до цього матчу мала по «одиничці» в графах перемога, нічия та поразка. На 3 хвилині Сергій Мельничук класним голом головою відкрив рахунок у матчі, вивівши «Четвертню» вперед – 0:1. На 8 хвилині Борщевич зрівняв рахунок, але ще до кінця другого тайм «Четвертня» знову вийшла вперед – 1:2. У другому таймі ще двічі забивав Мельничук, який оформив хет-трик. Фінальний рахунок 1:4 на користь «Четвертні», яка зберігає шанси, аби потрапити у вищу лігу. «Агромату» в двох матчах, що залишилися, буде важко поборотися за вихід до еліти з такою невиразною грою.
«Альянс» (Рожище) - «Дубнівська»

Матч в одні ворота, під час якого фаворит «Дубнівська» рознесла рожищенців з рахунком 1:8. Цікаво, що відкрив рахунок саме «Альянс», але далі на полі феєрила лише одна команда. Відзначимо Олега Равського, який розписався у воротах «Альянсу» п’ять разів. За два тури до фінішу попереднього етапу саме «Дубнівська» є лідером групи А (9 очок). «Альянс» же з нулем очок посідає останнє місце та вже готується до виступів у першій лізі.
ГРУПА B

«Samyrai» - «ЛуцькЦентр»

Команди, які перед цим туром посідали четверте і третє місце відповідно, розділяв лише один заліковий бал. Однак хлопці з «ЛуцькЦентру» в цьому матчі більше прагнули перемогти – Олексій Калінюшко ще у першому таймі оформив дубль та зробив рахунок 0:2. У другій половині «центрові» зробили рахунок розгромним, але «самураї» спромоглися на гол престижу – 1:3. Перемога дозволила «ЛуцькЦентру» закріпитися на третьому місці у групі.
«Ветеран Струмівка» - ФК «Земан»

Попри те, що «пивовари» були одноосібним лідером групи, ветерани зі Струмівки дали бій фавориту. «Земан» відкрив рахунок, але далі тричі забили «ветерани», які й перемагали до 35 хвилини, коли Пащук вивів «пивоварів» вперед – 3:4. Остаточний рахунок зустріч встановив Богдан Дмитрук – 3:5. Таким чином «Земан» іде першим з максимальним результатом.

ФК «Олімп» - «ЕМД Волинь»

«Медики» прагнули нарешті здобути першу перемогу, відривши рахунок на 3 хвилині завдяки Шпаковському. «Олімп» швидко відігрався та завдяки дублю Франка вийшов вперед – 3:1. Ще до кінця першого тайму «ЕМД» відіграли один гол – 3:2. На початку другої половини «олімпійці» швидко довели рахунок до розгромного – 5:2. Однак «медики» не збиралися здаватися – Шпаковський забив ще двічі.
Але на більше «ЕМД» не спромоглися. Таким чином «Олімп» святкував перемогу та залишився на другому місці. А ось «медики» поки залишилися з нулем у графі очки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus