USD 41.50 41.95
  • USD 41.50 41.95
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Боротьба за чемпіонство – на піку інтриги: четвертий тур чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

17 Червня 2023 21:06
У Луцьку відбувся четвертий тур другого етапу Чемпіонату Волині з мініфутболу АДФ. Якщо у Першій лізі фактично можна вітати чемпіона, то в останньому турі «вишки» вболівальників очікує неабияка інтрига. Попри те, що на чемпіонство у Вищій лізі претендують одразу три колективи, прямих протистоянь в останньому між ними не буде.

Інформаційне агентство Волинські Новини пропонує до вашої уваги огляд четвертого туру Чемпіонату Волині.

Читати ще:В обох лігах з’явилися одноосібні лідери: третій тур Чемпіонату Волині АДФ. Фоторепортаж

ПЕРША ЛІГА

У матчі між рожищенським «Альянсом» та луцьким «Неріс Авангардом», попри складний перший тайм, перемогу святкували останні. «Альянсівці» виграли першу половину з рахунком 3:2, але у другому таймі не зуміли поборотися з досвідченішим суперником. Тож перемогу святкував «Неріс Авангард» – 5:3.
«Агромат» у матчі з «Ветеран Струмівка» і сам грав, і давав пограти суперникам. «Агроматівці» спокійно контролювали гру, навіть попри пропущені голи. Завдяки хет-трику Богдана Гладуна вони й здобули переможний результат – 5:3.
Веселу гру продемонстрували «Samyrai» та «ЕМД Волинь». У перестрілці з дев’ятьма голами перемогли «самураї», в яких хет-трик до свого активу записав Олександр Халик. У «медиків» дублем відзначився Кирило Шпаковський.

Перед останнім туром «Агромат» фактично забезпечив собі чемпіонство, маючи 12 очок після чотирьох турів. «Samyrai», в яких 9 очок, їх можуть наздогнати у наступному турі, але різниця забитих та пропущених значно більша у «агроматівців», та й в особистій зустрічі «Агромат» переміг «самураїв».

ВИЩА ЛІГА

ФК «Четвертня» - «Сокіл»

«Четвертня» без одного зі своїх лідерів Сергія Мельничука не зуміла обіграти «Сокіл», який вже у першому таймі перемагав 1:2. У другій половині «Сокіл» збільшив перевагу до двох голів. Лише на останній хвилині Дорощук скоротив відставання – 2:3.
ФК «Земан» - «ЛуцькЦентр»

«Пивовари» нарешті здобули першу перемогу у Вищій лізі. У першій половині команди не забивали, відклавши усі голи на другий тайм. «Земан» зусиллями Пащука на 28 хвилині відкрив рахунок, однак «центрові» через дві хвилини відповіли голом Юсюка – 1:1. Все ж «пивовари» виглядали переконливіше – Климюк на 37 хвилині знову вивів їх уперед. А на 39 хвилині Пащук, оформивши дубль, вколотив третій м’яч у ворота «ЛуцькЦентру» та встановив остаточний рахунок – 3:1.
ФК «Олімп» - «Дубнівська»

Вже у першому таймі фаворит зустрічі «Олімп» показав серйозну заявку на перемогу, забивши два сухі м’ячі. У другому таймі «Дубнівська» намагалася чинити спротив, але «олімпійці» завдяки дублю Івана Бандури перемогли і в другій половині. Загальний рахунок 5:2 на користь «Олімпу».
Перед останнім туром у Вищій лізі першу сходинку в турнірній таблиці ділять «Четвертня» та «Олімп» – по 9 очок. В спину їм дихає «Сокіл» – 7 очок. Цікаво, що усі три претенденти на чемпіонство в останньому турі не зустрінуться з прямими конкурентами. Тож в боротьбі за медалі та чемпіонство вболівальників можуть очікувати неабиякі сюрпризи.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus