USD 41.70 42.00
  • USD 41.70 42.00
  • EUR 41.65 42.00
  • PLN 10.55 10.67

«Борються за свій народ проти жорстокої тиранії», – Стінг закликав зупинити війну та підтримав українців

7 Березня 2022 06:15
Британський співак Стінг підтримав український народ у війні проти Росії. Артист на своїй сторінці в Instagram виклав відео із виконанням пісні Russians.

Про це повідомляє ТАБЛОІD.

Композиція була написана під час Холодної війни. Зокрема, в ній йдеться про загрозу ядерного удару, а також є рядок, у якому автор запитує росіян «чи люблять вони своїх дітей», натякаючи на негативний вплив війни для обох сторін. На думку Стінга, нині пісня знову актуальна.

«Я рідко виконував цю пісню, відтоді як вона була написана, адже я ніколи не думав, що вона стане актуальною знову. Але у світлі кривавого та підступного рішення однієї людини вдертися до своїх мирних сусідів пісня знову є закликом до людяності», – написав Стінг під постом.«Для сміливих українців, що борються за свій народ проти жорстокої тиранії, а також для росіян, які протестують всупереч арештам та ув’язненням. Ми, кожен із нас, любимо наших дітей. Зупиніть війну», – написав артист.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus