USD 41.60 42.00
  • USD 41.60 42.00
  • EUR 41.50 42.00
  • PLN 10.50 10.70

Боргує 40 тисяч: волинянина судитимуть за несплату аліментів

21 Листопада 2023 21:20
Прокурори Камінь-Каширської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо 42-річного жителя села Прилісне Камінь-Каширського району, який злісно ухилявся від сплати аліментів на утримання доньки.

Слідство встановило, що чоловік, маючи можливість сплачувати кошти, всіляко цього уникав і наразі боргує майже 40 тисяч гривень, повідомили у прокуратурі Волині.

Відтак волинянин відповідатиме за це перед судом.

Читати ще: Двох волинян покарали за ухилення від сплати аліментів на дітей

Згідно із санкцією ст. 164 Кримінального кодексу України,злісне ухилення від сплати встановлених рішенням суду коштів на утримання дітей (аліментів) карається громадськими роботами на строк від вісімдесяти до ста двадцяти годин або арештом на строк до трьох місяців, або обмеженням волі на строк до двох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сом Показати IP 21 Листопада 2023 22:03
А тепер задумайтесь!!!, дитина живе з матір'ю(95%)вмпадків,а для тата!!!!, батька!! Ви врахували, як його серце та душа розриваються, що дитина, не поруч біля нього!!! Якщо у нас рівноправя, значить і при розлученнях має бути так 50 на 50.....Тато таож любитб диьину, а жінки, в більшості корисливі "дінами"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus