USD 41.15 41.46
  • USD 41.15 41.46
  • EUR 41.25 41.50
  • PLN 10.35 10.48

Болгарія закриває всі порти для суден РФ

6 Квітня 2023 10:36
Влада Болгарії в рамках директиви ЄС про виконання санкцій прийняла рішення закрити для входу російських суден усі порти країни.

Про це повідомляє PortSEurope.

Заборона почне діяти з 8 квітня та поширюватиметься на кораблі, зазначені у російському морському реєстрі судноплавства.

Раніше Болгарія встановила заборону на вхід до своїх портів для кораблів під прапором РФ з 17 квітня 2022 року. Цей захід був передбачений п’ятим пакетом санкцій ЄС. Але наразі дія заборони розширюється і на російські судна, які курсують під прапорами інших країн.

Читати ще: Болгарія планує передати Україні найбільший запас боєприпасів, – ЗМІ

Раніше Міністерство оборони Болгарії у своєму звіті визначило військову агресію РФ як найбезпосереднішу загрозу глобальному світу і заявило, що російська армія вчиняє систематичні воєнні злочини в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus