USD 41.15 41.45
  • USD 41.15 41.45
  • EUR 41.30 41.45
  • PLN 10.55 10.75

Болдуїн пропонує наймати поліцейських для перевірки зброї на зйомках

8 Листопада 2021 23:00
Відомий американський актор та продюсер Алек Болдуїн, який випадково вбив оператора – 42-річну Галину Гатчінс (Андросович), пропонує, щоб на зйомках були присутні поліцейські, які б контролювали безпечність зброї.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Independent.

«На кожному знімальному майданчику, де знімають кіно з використанням справжньою зброї або макетом, повинен бути присутній поліцейський», – повідомив Болдвін.

За його словами, кінокомпанії повинні наймати правоохоронців для контролю безпечності зброї.

Раніше 214 кінооператорів виступили з ініціативою заборонити використання на зйомках справжньої зброї.

Як повідомляли, в американському штаті Нью-Мексико 21 жовтня під час знімань фільму в жанрі вестерн «Іржа» на ранчо Bonanza Creek Ranch у Санта-Фе актор Алек Болдуїн випадково застрелив операторку з України Галину Гатчінс з реквізитної зброї.

Після смертельного інциденту Алек Болдуїн, як інормують ЗМІ, «скасовує інші проєкти». З його слів, іноді на знімальному майданчику трапляються випадкові події, але «нічого подібного».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus