USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.60 10.77

Блогери Міша Кацурін та Антон Птушкін знімали випуск про відому на Волині страву

Сьогодні 19:57
Волинську область відвідали ресторатор Міша Кацурін та тревел-блогер Антон Птушкін, щоб зняти черговий випуск спільного фуд-тревел-шоу. У програмі на YouTube ведучі показують кухню українських населених пунктів.

Новий випуск шоу про їжу два дні знімали в Смідинській громаді. Про це повідомили в Центрі культури, дозвілля, спорту та туризму села Смідин.

«Перший знімальний день гастроспадщини Смідинської громади гостями Мішою Кацуріним та Антоном Птушкіним. Ми готуємося до ще одного продуктивного знімального процесу. Дякуємо всім причетним», – йдеться в повідомленні.

Читати ще: Застряг на пандусі в «Сіті Парку», ледь потрапив у замок: як і чому Дмитро Монатік гуляв Луцьком без ніг. Відео

Як зазначила голова громади Оксана Піцик, блогери показували рецепт культової місцевої страви – смідинської капусти.

«Обожнюю дивитися відео, відзняті Антоном Птушкіним, про його подорожі, тому з нетерпінням чекаю на нове про нашу смідинську капусту», – написала оцільниця громади.
Раніше повідомляли: місцеві господині готують смідинську капусту в печах за рецептами, яким десятки років. До слова, ця страва внесена до обласного переліку нематеріальної спадщини Волинської області.

Крім того, у соцмережах писали, що Птушкін та Кацурін також побували в Луцьку, де відвідали один із закладів.

Читати ще: «Я не кошатник, не собачник»: блогер Антон Птушкін презентував у Луцьку свій фільм

Зазначимо, що спільне тревел-шоу про їжу блогери запустили у 2021 році. У такий спосіб вони прагнули показувати країни світу, місцеве населення та культуру через їжу.

Однак у перший рік повномасштабного вторгнення у програми змінився формат – Птушкін та Кацурін почали знімати випуски про страви, що готують у різних регіонів України. Раніше в межах проєкту розповідали про їжу Закарпаття, Полтавщини, Галичини, Києва, Одеси, Харкова.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Іван Показати IP Сьогодні 20:16
Кацурін? Птушкін? Це що за люди? Це прізвища чи кликухи?
O_o? до Іван Показати IP Сьогодні 20:54
https://youtube.com/@ptuxermann?si=AuINpdx6HUbI-2wS Можеш подивитися
Анонім до Іван Показати IP Сьогодні 21:06
У твоєму СЕЛІ цього не зрозуміти!
Анонім Показати IP Сьогодні 20:51
Такі самі люди, як Іван.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus