USD 41.25 41.55
  • USD 41.25 41.55
  • EUR 41.30 41.65
  • PLN 10.50 10.63

Блогерка Катя Бльостка презентує у Луцьку нову книгу про стосунки

Сьогодні 13:12
Блогерка і письменниця Катя Бльостка в межах мінітуру презентуватиме в Луцьку нову книгу «Так тобі і треба, або Чому у стосунках варто обирати себе».

Це друга книга авторки, її видали цьогоріч у вересні у видавництві «Віхола». Перша – «Матера вам не наймичка, або Чому діти це – прекрасно...» – вийшла друком у 2021 році, пише Місто.Медіа.

Катя Бльостка – українка, яка зараз живе у США і до України приїде на запрошення видавництва. У Луцьку книгу презентують 9 листопада у Музеї сучасного українського мистецтва Корсаків, розповіла операційна менеджерка літературної платформи «Фронтера» Анна Єкименко-Поліщук.

«Обрали лише 5 міст України для мінітуру. Луцьк – одне з них. Літературна платформа «Фронтера» – партнер, який організовує презентацію саме у нашому місті», – зазначила Анна Єкименко-Поліщук.

Читати ще: У Луцьку стартувала друга літературна резиденція «Місто натхнення»: публічні заходи

У новій книжці Катя Бльостка відверто ділиться власною історією, починаючи від посиденьок з подружкою під дискотекою та перших побачень і до сварок із чоловіком та усвідомлення власних потреб.

Ця історія про любов, секс і стосунки з чоловіками, вона про зростання у невеликому селищі та дорослішання, анонсує книгу видавництво «Віхола».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
МАКС Показати IP Сьогодні 14:15
Новини на які ми заслуговуємо ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus