USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.40 41.65
  • PLN 10.75 10.90

БК «Старий Луцьк» представив склад на новий сезон: хто покинув команду, кого підписали

Сьогодні 11:48
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» представив склад на новий сезон Суперліги. У заявці команди 14 гравців, серед яких троє іноземців.

Презентація та вручення нової форми відбулося 30 вересня під час відкритого передсезонного заходу у спорткомплексі ВНУ.

У міжсезоння клуб підписав шістьох новачків. Ідеться про Степана Лесика, Павла Горобченка, Максима Михайлова, Аррона Рідлі та Ісаю Тернера. Також команду поповнив 16-річний Антон Тартаковський, який минулого сезону грав за дублюючу команду лучан у Першій лізі.

«Ми взяли курс на омолодження колективу, тому запросили добротних молодих гравців – Степана Лесика, Павла Горобченка, Максима Михайлова. Війна, на жаль, вносить свої корективи, через що не так багато якісних гравців залишається в Україні. Відтак маємо поповнення іноземного легіону в особах Аррона Рідлі та Ісаї Тернера. Крім того, пролонгували угоди із Дмитром Липовцевим та Маркізом Джексоном», – поінформував президент «Старого Луцька» Олексій Мельник.
Читати ще: Розвиток вмінь і пошук талантів: «Старий Луцьк» зібрав десятки дітей на баскетбольний тренувальний табір

Натомість клуб покинули Данило Марків, Олександр Кольченко, Стейсі Томас, Максим Дейна, Ілля Бедлінський та капітан Володимир Коцько. До слова, Томас та Кольченко отримали пропозиції з-за кордону, Марків працевлаштувався в БК «Прикарпаття-Говерла».

«Щодо нашого екскапітана Володимира Коцька. Він віддав сім років команді, був тут із дня заснування. Але так склалися життєві обставини, що він перестав займатися баскетболом. Велика подяка йому за роки, присвячені клубу. «Старий Луцьк» асоціювався із Володею, як і він із ним.

Щодо Максима Дейни, який теж не один рік віддав клубу, ставши одним із символів. Його спортивна кар’єра підійшла до завершення. Йому теж велике дякую.

Є ще гравці, які цьогоріч не виступатимуть за «Старий Луцьк». Серед них Ілля Бедлінський, який піде в нашу молодшу команду, що гратиме в Першій лізі, на адміністративно-тренерську посаду», – розповів Олексій Мельник.
Роль капітана «Старого Луцька» в новому сезоні виконуватиме Антон Мусієнко. Його кандидатуру підтримали гравці.

Склад БК «Старий Луцьк» на сезон баскетбольної Суперліги 2024/2025:

№ 1 Антон Мусієнко (капітан команди); № 2 Маркіз Джексон; № 3 Аррон Рідлі; № 5 Ісая Тернер; № 7 Антон Тартаковський; № 8 Олександр Прозапас; № 11 Олександр Дюпін; № 12 Максим Михайлов; № 13 Дмитро Липовцев; № 17 Петро Глушко; № 20 Степан Лесик; № 24 Олександр Тимощук; № 34 Іван Білявий; № 99 Павло Горобченко.

Перші поєдинки нового сезону луцький клуб зіграє 3 та 4 жовтня проти «Київ-Баскет» і «Говерли» відповідно.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus