USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Бізнесмен Ярославський повернувся в Україну і здав зразок ДНК

12 Липня 2022 19:41
Підозрюваний у причетності до скоєння резонансної ДТП бізнесмен Олександр Ярославський повернувся в Україну, здав біологічні зразки для ДНК-експертизи і прийде на допит у прокуратуру.

Про це повідомляє «Українська правда».

Нагадаємо, Ярославського в Україні підозрюють у причетності до резонансного ДТП. Сам він провину відкидає. Бізнесмен був відсутній в Україні з початку лютого.

За даними УП, у пункті пропуску «Малий Березний» на кордоні зі Словаччиною Ярославський із адвокатом поспілкувався з представником прокуратури та дав згоду на проходження ДНК-експертизи, яка має визначити, хто перебував за кермом авто кортежа Ярославського на початку лютого 2022 року, яке переїхало людину.
Після перетину кордону бізнесмен має приїхати в ОГП на допит як свідок.

Також, як свідчать документи, які є в розпорядженні УП, у справі про це ДТП змінено групу прокурорів.
Як ми писали, 9 лютого на трасі «Харків-Мартове» сталася смертельна ДТП за участю автомобіля з кортежа відомого бізнесмена та президента харківського ФК «Металіст» Олександра Ярославського – автомобіль на смерть збив чоловіка. Ярославський повідомив, що в авто його не було, він у той час спав вдома.

Також стало відомо, що збиту людину переїхали обидві машини кортежу.

10 лютого Ярославський залишив територію України.

Того ж дня до поліції звернувся водій підприємства, що належить бізнесмену, стверджуючи, що був за кермом авто, яке збило пішохода. Поліція підготувала водію підозру. Однак згодом з’ясувалось, що в момент аварії він перебував в іншому місці. У зв’язку з цим ДБР відкрило провадження за фактом притягнення завідомо невинного до кримінальної відповідальності (ч. 2 ст. 372) ККУ.

15 лютого стало відомо про викрадення з моргу речей чоловіка, збитого на смерть кортежем бізнесмена Олександра Ярославського на трасі Чугуїв – Мартове. Важливі докази мали пройти експертизу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Реальність Показати IP 12 Липня 2022 20:33
Поважні люди повертаються значить скоро буде мир і спокій! Думай-теееееее!!! )
Анонім Показати IP 12 Липня 2022 22:00
мер Омельченко двох поклав в могилу і все норм. І цей відкупиться. як щодо Алфьорової в Маяках?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus