USD 41.15 41.55
  • USD 41.15 41.55
  • EUR 41.30 41.60
  • PLN 10.35 10.50

Бійці МВС Білорусі відмовляються працювати з вагнерівцями, – ЦНС

30 Серпня 2023 23:46
У Білорусі на полігоні Воловщина посилюється конфлікт між найманцями ПВК «Вагнер» та представниками міністерства внутрішніх справ РБ.

Як повідомляє Центр нацспротиву, причиною конфлікту стало походження бойовиків, які є колишніми ув’язненими і злочинцями. Через це працівники МВС відмовляються працювати з ними, пише УНІАН.

«Кривавий підхід до виконання завдань, якого навчають білорусів, лякає навіть «псів режиму», – наголосили у ЦНС.

Читати ще: «Вагнерівці» виїжджають з території Білорусі, – ДПСУ

Як стало відомо, близько 50 інструкторів з ПВК «Вагнер» залишили територію Білорусі. Вони підписали контракт з міноборони та виїхали для продовження участі у війні проти України.

За даними ЦНС, за останні три тижні понад 1500 найманців ПВК вирушили до Африки, у якій Росія також намагається розширити свій вплив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Abrams Показати IP 31 Серпня 2023 07:59
Бла Бла Бла

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus