USD 41.05 41.38
  • USD 41.05 41.38
  • EUR 41.30 41.55
  • PLN 10.55 10.70

Бійці «другої армії світу» скаржаться на голод і вошей

26 Травня 2022 21:29
Окупанти, які повернулися з війни, скаржаться на голод, вошей та відсутність пального. «Друга армія світу», як самі себе називають рашисти, розповідають про відсутність найнеобхіднішого. Їхні слова записало видання "Сибирь. Реалии", повідомляє Цензор.НЕТ.

Мешканка Улан-Уде Катерина розповіла, що її син вирушив на війну вагою під 100 кг, повернувся – вдвічі худішим.

«Буханець хліба та банку тушонки на день на взвод із десяти здорових хлопців тиждень приблизно отримували. Потім стало більше – дві булки та дві банки тушонки», – розповідає вона.

Інша Катерина, з Уралу, розповіла, що окупантів замучили воші.

«Першого ж тижня вся техніка згоріла, всі припаси, ночували на землі, економили їжу, через тиждень поголилися всі наголо, бо воші замучили, а помитися не було чим. Буквально нічого не лишилося. Він поїхав мало не в літньому обмундируванні, а наприкінці лютого морози там вдарили, пневмонію на ногах переніс», – скаржиться дружина окупанта-ОМОНівця.

Але повернутися додому живим щастить не усім. В Росію щодня везуть сотні трун. Щоправда забирати своїх «захисників» там не поспішають – рештки окупантів забирають вибірково, намагаючись приховати реальну кількість загиблих.

Українські захисники та захисниці дають гідну відсіч ворогам. За станом на 26 травня, українська армія знищила вже близько 29 600 окупантів.

Щоб компенсувати проблеми «другої армії світу» з логістикою та фінансуванням, російська влада примусово збирає з громадян кошти «на допомогу» загарбникам.

Батьки дітей-інвалідів кажуть, що їх примушують здавати по 300-500 рублів. А інколи вчителі самовільно передають «на армію» гроші, зібрані на потреби класу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus