USD 41.10 41.43
  • USD 41.10 41.43
  • EUR 41.35 41.60
  • PLN 10.40 10.50

Бійка біля храму у Черкасах: поліція отримала 20 заяв про травми

Сьогодні 10:56
Працівники поліції станом на ранок п’ятниці після інциденту у Свято-Михайлівському соборі у Черкасах отримали 20 заяв від громадян про отримання ушкоджень, але госпіталізованих серед постраждалих немає.

Про це поінформував Департамент комунікації Нацполіції України, передає Укрінформ.

«Учора вранці стався конфлікт на території Свято-Михайлівського кафедрального Собору між групами громадян. Станом на 08:00 18 жовтня із заявами до поліції звернулося 24 громадян, з яких 20 – про отримання тілесних ушкоджень різного характеру. Госпіталізованих серед постраждалих немає», – зазначили у НПУ.

Читати ще: Прихильники УПЦ МП влаштували бійку в Свято-Михайлівському соборі у Черкасах, який перейшов до ПЦУ
Наразі правоохоронці встановлюють всіх учасників інциденту. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 4 ст. 296 ККУ, під процесуальним керівництвом Черкаської окружної прокуратури, проводяться слідчі дії, і також вивчаються відеозаписи, оприлюднені в соцмережах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus