USD 41.05 41.47
  • USD 41.05 41.47
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.60

Б'ють вітрини та грабують держустанови: у Тунісі третю добу тривають вуличні зіткнення

18 Січня 2021 20:11
У Тунісі під час вуличних зіткнень, які тривають третю добу, затримано більше 600 осіб-учасників маніфестацій. Демонстранти знищують поліцейські авто, споруджують барикади, палять автомобільні покришки, сміттєві контейнери для утруднення пересування співробітників силових структур.

Про це інформує Кореспондент з посиланням на Euronews.

Правоохоронці повідомляють, що учасники протесту також б'ють вітрини магазинів, грабують держустанови і фінансові організації, кидають каміння в поліцейських і стріляють по них з феєрверків.

За словами представника Міністерства внутрішніх справ Тунісу Халеда Хайуні, в понеділок, 18 січня, було заарештовано 632 людини.

Для розгону масових заворушень поліцейські застосовують сльозогінний газ.

У Міноборони Тунісу заявили, що в кілька міст були введені війська.

"Приводом для акцій протесту стало відео, що з'явилося в соцмережах, на якому зображені поліцейські, які грубо поводяться з пастухом, чиї вівці зайшли в будівлю місцевої адміністрації", - повідомляє видання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus