USD 41.10 41.50
  • USD 41.10 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.55 10.75

«Бюджету участі-2022» у Луцькій громаді не буде. Торішні переможці реалізують свої проєкти вже після перемоги

29 Серпня 2022 18:43
Конкурс проєктів «Бюджет участі» в Луцькій громаді цього року проводити не будуть. Переможці торішнього конкурсу зможуть реалізувати свої проєкти вже після перемоги.

Про це інформував директор департаменту економічної політики Луцької міської ради Борис Смаль в ефірі 12 каналу.

«Ініціатори проєктів, які перемогли в конкурсі 2021 року, розуміли, що починати їх реалізацію в березні-квітні цього року абсолютно недоцільно. До того ж, навіть якби ми розпочали їх реалізовувати, то не змогли би оплатити. Казначейство заблокувало би ці платежі.

На сесії Луцької міської ради депутати перенесли переможців конкурсу на наступний рік. Сподіваюся, наступного року вдасться реалізувати проєкти. В будь-якому випадку ці проєкти буде реалізовано після перемоги. Їх реалізовуватимуть у першу чергу, до появи нових переможців», – пояснив він.

«Я впевнений, що проєкти активних громадян після перемоги будуть кардинально відрізнятися від тих, що були раніше», – зауважив Борис Смаль.

Нагадаємо, в рамках «Бюджету участі» кожен мешканець громади міг подати ініціативний проєкт розвитку, спрямований на залагодження пріоритетних проблем на території населених пунктів Луцької міської територіальної громади та його жителів.

У 2021 році на реалізацію конкурсу було передбачено 3,75 мільйона гривень. Максимальна сума фінансування одного проєкту становила 250 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus